Eigen fabrikant
Levering 1-2 werkdagen
2 jaar fabrieksgarantie
+10.000 rijplaten op voorraad

Opties

Stapelbox

Handige opbergbox

Berg uw rijplaten ordelijk op. Ook handig om te verplaatsen met de heftruck. Boxen zijn stapelbaar.

Bekijk stapelboxen

Koppelstukken

Snel hechten van uw rijplaten

2-weg koppelstukken om uw rijplaten aan mekaar te hechten via handvaten.

Bekijk koppelstukken

Bedrijfsnaam graveren

Rijplaten met bedrijfsnaam

Personaliseer uw rijplaten met uw bedrijfsnaam. Gratis reclame én veilig tegen diefstal!

Meer over graveren

Download prijslijst

Bewaar onze producten met eigenschappen en prijzen als PDF of druk hem af voor later.

Download prijslijst

Wat zijn kunststof rijplaten?

Kunststof rijplaten of loopschotten zijn de ideale oplossing voor de tijdelijke verharding van werfwegen en grasvelden. Ze zijn vooral handig bij straatwerken, evenementen, tuinbouwprojecten en bouwwerken. Rijplaten beschermen kwetsbare ondergrond zoals gazon, weides en beklinkerde opritten tegen beschadiging door zware voertuigen. Daarbij voorkomen ze dat je met je voertuig vast komt te zitten in drassige ondergrond. Onze PE rijplaten zijn gemaakt van gerecycleerd kunststof en gaan tientallen jaren mee zonder slijtage.

 
 

De voordelen van PE rijplaten

Onze kunststof rijplaten zijn gemaakt van 100% gerecycleerd polyethyleen. Door de sterkte van deze kunststof rijplaten zijn deze praktisch onverwoestbaar bij normaal gebruik. Bovendien is polyethyleen zeer licht, waardoor de rijplaten gemakkelijk te verplaatsen zijn. Ze zijn flexibel, passen zich aan de ondergrond aan, en herstellen zich steeds tot hun oorspronkelijke vorm. Omdat ze niet van metaal zijn gemaakt, roesten of rotten ze niet. Zijn de kunststof rijplaten vuil? Dan reinig je ze snel en gemakkelijk. We hebben verschillende types rijplaten voor talloze doeleinden en voertuig-zwaartes.

 

Wie gebruikt onze rijplaten?

Onze PE rijplaten zijn geschikt voor allerlei sectoren. Plaatsen waar je met zware voertuigen of zelfs kleiner materieel normaal gezien moeilijk kunt geraken, zijn nu vlot bereikbaar. Je ziet onze rijplaten vooral op bouwwerven, evenementen en bij straatwerken. Maar ook tuinaannemers, gemeentebesturen, festivals en zwembadbouwers maken steeds meer gebruik van kunststof rijplaten. Zowel bedrijven als particulieren zien het voordeel ervan in. 

 

Kunststof rijplaten versus stalen rijplaten

Kunststof rijplaten hebben tal van voordelen in vergelijking met stalen rijplaten. Ze zijn veel lichter waardoor je geen zware machines nodig hebt om ze te verplaatsen. In tegenstelling tot stalen rijplaten, hebben de kunststof rijplaten geen scherpe randen. Je kan je dus ook niet bezeren wanneer je ze verplaatst. Daarbij zijn ze roestvrij en laten ze geen vlekken op de ondergrond achter. Bovendien zijn ze bestand tegen zuren en chemicaliën. Ten slotte zijn kunststof rijplaten stukken goedkoper dan hun stalen tegenhangers.


 

Waarom kiezen voor InduPlates?

We hebben al meer dan 15 jaar ervaring in de productie van gerecycleerde kunststof producten. Sinds 10 jaar maken we ook onze InduPlates rijplaten in eigen beheer. Koop je bij ons? Dan koop je rechtstreeks van de producent, zonder tussenhandel. Aangezien wij steeds toezien op het productieproces van onze kunststof rijplaten, staan wij 100% garant voor de kwaliteit. Na de productie testen wij elke afzonderlijke rijplaat op sterkte en afwerking. Heb je trouwens een groot order? Geen probleem. Wij hebben steeds meer dan 20.000 kunststof rijplaten in voorraad.

 

InduPlates en het milieu

Wij willen graag een groenere en betere leefwereld. Daar streven we naar en dragen daarom zoveel mogelijk zelf ons steentje bij. Voor de productie van onze kunststof rijplaten gebruiken we enkel 100% gerecycleerd polyethyleen (PE). We voegen daar dus geen enkele andere nieuwe grondstoffen aan toe. Lege verpakkingen zoals plastic flessen, jerrycans, wasmiddelverpakkingen en plastic zakjes zijn voor ons geen afval. Nee, wij geven het een compleet nieuw leven. Op die manier besparen we energie, verminderen we de uitstoot van schadelijke stoffen en dragen we bij tot een betere luchtkwaliteit.

Waarom InduPlates?

  • Europees marktleider
  • +200.000 rijplaten verkocht
  • Levering 1-2 werkdagen
  • 2 jaren fabrieksgarantie
  • Bestel online 24/7
  • Rechtstreeks bij fabrikant
  • Belgisch bedrijf
  • Levering in heel de EU


deutschebahn.png
engie.png
logo2.png
logo3.png
thw.png